Cookies en privacy verklaring

Privacy- en cookieverklaring

23 mei 2018

Je gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met informatie die we over jou te weten komen door gebruikt te maken van onze website. Wanneer onze website wijzigt, zorgen wij dat onze privacyverklaring ook aangepast wordt.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Wij houden ons aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij je persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden.
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van je persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken.
  • Je rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van je bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen vragen we geen persoonsgegevens via onze website www.csgnn.nl.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wij gebruiken het statistiekenprogramma Matomo (voorheen Piwik) om te analyseren welke pagina’s het meest bezocht worden, hoe¬†bezoekers op onze website zijn gekomen en welke zoektermen er gebruikt worden in onze zoekmachine.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke gegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je hiermee niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.